Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За добу на Львівщині в ДТП травмовані три пішоходи: деталі

  • 20.12.2022, 12:36
  • 809

За минулу добу у Львівській області травмовані три пішоходи, серед яких літні жінка та чоловік

Фото - Поліція Львівської області
Фото - Поліція Львівської області

Як повідомляє поліція Львівщини, 19 грудня, близько 14.10, на перехресті вулиць Грушевського та Хмельницького у місті Ходорів Стрийського району водій автомобіля «Citroen Berlingo», 40-річний житель Ходорова, здійснив наїзд на 74-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17.50 на вулиці Стуса у Червонограді. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Toyota Fortuner», 40-річний житель Червонограда, здійснив наїзд на 64-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Окрім цього, опівночі на вулиці Шевченка у Львові водій автомобіля «Volkswagen Passat», 19-річний львів'янин, здійснив наїзд на 57-річну місцеву мешканку, після чого залишив місце події. Невдовзі патрульні поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля та водія.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Схожі новини