Передплата 2024 «Добра кухня»

Данілов: путін скасував пресконференцію через побоювання, що «спалахне бавовна»

  • 16.12.2022, 08:15
  • 614

російський диктатор володимир путін скасував традиційні гарячу лінію та підсумкову пресконференцію через страх

Фото: сайт РНБО
Фото: сайт РНБО

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

«Просто він лякається, що в той момент, коли він буде проводити конференцію, десь щось спалахне — якась „бавовна“, або щось бабахне. Уявляєте собі, як він буде виглядати, якщо це відбудеться під час його так званого спілкування з народом. Тому, звичайно, він зараз знаходиться у стані переляканої людини. Це для нас є дуже небезпечним, тому що щур, загнаний у кут, куди його заганяють Збройні сили та усе наше суспільство — всіх тих керманичів, які в російській федерації розгорнули війну проти нашого народу, — звичайно, вони зараз будуть чинити опір. Тому ми до цього готові та розуміємо, що треба робити. Ще раз наголошую, що шансів у цих терористів захопити нашу територію нуль», — сказав він.

Секретар РНБО також прокоментував жарт депутата Державної думи рф Олега Нілова, який пообіцяв «хлопчику Вові з Києва» подарувати на Новий рік ракетний обстріл.

«Це ж не ми казали. Це вони казали. Повірте, будуть. Почекаємо трохи — і все їм буде. Якщо Володя у москві чекає з Києва ракети, то ми не маємо їм в цьому відмовляти», — зазначив Данілов.

«Дві ракети „Нептун“ відправили (крейсер) „Москву“ навічно (у відомому напрямку — ред.) — почекаємо, доки наступні наші ракети відправлять іншу москву так само навічно», — додав він.

Схожі новини