Передплата 2024 «Добрий господар»

Майже триста нових квартир у Львові - РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова

  • 14.12.2022, 14:00
  • 1 424

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомила, що здала в експлуатацію чергову новобудову — п’яту чергу ЖК «Велика Британія». Свідченням готовності об'єкта до експлуатації є сертифікат від Державної інспекції архітектури та містобудування України № ІУ12 322 113 017. Якщо у цифрах, то це 299 квартир, 19 тисяч квадратних метрів житлової площі та дворівневий паркінг на 354 машиномісця.

ЖК «Велика Британія»
ЖК «Велика Британія»

«Від лютого цього року, з початку повномасштабної війни, це вже п’ятий наш об'єкт, який ми здали в експлуатацію. Скажу відверто, це було непросто, це величезний об'єм непомітної звичайній людині роботи, яку наша команда робила і робить щодня, а враховуючи усі сьогоднішні реалії, це подвиг. Та ми рухаємося далі, продовжуємо будувати, будемо здавати і наступні наші новобудови», — запевняє Генеральний директор КН «РІЕЛ» Ростислав Мельник.

Ростислав Мельник, Генеральний директор КН РІЕЛ
Ростислав Мельник, Генеральний директор КН РІЕЛ

Житловий комплекс «Велика Британія» побудований за монолітно-каркасною технологією, утеплення стін — пінополістирол, комплекс має автономну систему опалення. Поверховість різна — 6, 9, 11, 13. Фасад виконаний у стриманому англійському стилі, клас будови: комфорт.

ЖК «Велика Британія»
ЖК «Велика Британія»

Новобудова розташована по вул. Тараса Шевченка, 17 недалеко від необхідних об'єктів соціальної, громадської та медичної інфраструктури. Власна внутрішня інфраструктура теж розвинена. На території розміщені паркінги, сучасні зони для відпочинку, дитячі ігрові зони, магазини, кафе тощо.

Завершення усіх проєктів — завдання № 1, яке стоїть перед командою РІЕЛ, каже її очільник. А відновивши роботи на усіх наших будмайданчиках у Львові та Києві, ми значно наблизили більшу частину новобудов до фінішу. Тож незабаром будуть ще гарні новини!

Схожі новини