Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові впало понад 100 дерев: комунальники усувають наслідки негоди

  • 12.12.2022, 12:15
  • 791

Комунальні служби працювали вчора вдень і вночі над ліквідацією наслідків негоди, сьогодні роботи продовжуються

Фото - Роман Кайман
Фото - Роман Кайман

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк заявила, що у Львові впало 128 дерев — це за вчорашній день і сьогоднішній ранок. 118 дерев вже розкришено і забрано з доріг.

«Сьогодні до обіду плануємо завершити розкрижовувати всі дерева і будемо їх вивозити. Через падіння дерев і великих гілок 15 машин пошкоджено. В основному ці машини стояли в дворах, пошкодження незначні», — зазначила вона.

За словами Маруняк, через обледеніння контактної мережі електротранспорт досі не курсує. Відтак додатково на рейси випустили 24 автобуси — це 12 автобусів від АТП-1, і 12 від приватних перевізників. В основному підсилюємо рейси, які дотичні до трамвайних маршрутів № 8, 6, 2.

«Станом на зараз також маємо 54 пориви на мережах ЛКП „Львівсвітло“. 29 поривів ліквідовано вчора. Ремонтні бригади працювали вдень і вночі. 25 пошкоджень зараз в роботі. Працює 2 бригади. Також вночі і зранку працювало 62 одиниці техніки — це піскорозкидувачі, тракторці, мотоблоки. Використано 335 м3 піскосуміші і 64 т солі. Зараз активно працюють двірники. До роботи залучено 1247 осіб. Вони посипають тротуари, зупинки, а також будуть їх чистити», — розповіла Ірина Маруняк.

Схожі новини