Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Пташка» отримала нагороду від Зеленського і хейт у соцмережі

  • 04.12.2022, 13:15
  • 2 891

2 грудня Катерина Поліщук отримала орден «За мужність» від президента Володимира Зеленського, який вона присвятила усім своїм побратимам та друзям

Фото з фейсбуку Катерини Поліщук
Фото з фейсбуку Катерини Поліщук

У своєму профілі у фейсбук Катерина зазначила, що захоплюється рішучістю і лідерськими якостями президента.

Через це багато користувачів соцмережі (в переважній більшості закриті сторінки, схожі на так званих «ботів») на неї вилили тонни абсолютно деструктивного хейту, часто не добираючи слів. Однак конструктивної критики на адресу «Пташки» серед цих коментарів знайти не вдалося. Лише образи і агресивний спам.

У відповідь на це Катерина відреагувала дуже гідно і сильно. Дівчина зазначила, що попри всі прокляття і ненависть в свою адресу, вона продовжить боротися за Україну.

«Конкурс на місце в політичній партії оголошується відкритим, хто більше? Політичні упередження — то ж чисто моє. Які ви смішні, мої любі зрадофільчики. Поки ви воюєте проти тих, хто бореться за Україну, ми працюємо далі. Дякую все одно, що ви є. Хоч і на мою скромну думку, ви глибоко помиляєтесь, поселяючи розбрат в інфопросторі такої важкої війни, ви все одно мої брати і сестри, частина мого народу, за який я боротимусь до останнього подиху. Навіть попри прокляття та приниження в мою адресу. Просто прошу — не допомагайте ворогу нас перемогти, бо зараз ви це робите дуже активно», — написала вона.

Втішає той факт, що українці все ж підтримали дівчину, і слів підтримки виявилося набагато більше, ніж дивного негативу.

Також Катерина Поліщук вирішила не звертати увагу на негатив і також зворушливо подякувала тим людям, які доклали титанічні зусилля для звільнення полонених.

«Ніколи не забуду. Дякую. Ніколи не здамся. Бо не здались ви, хлопці і дівчата, титани боротьби. Повернемося всі. Щаслива побачити і обійняти тих, хто першим обійняв мене на українській землі, завдяки чиїм безсонним ночам я вдома», — написала парамедикиня.

Схожі новини