Передплата 2024 «Добра кухня»

Допомога громадянам України — головне завдання українських прикордонників у пунктах пропуску Естонії

  • 28.11.2022, 15:00
  • 479

Наприкінці минулого тижня у кількох пунктах пропуску Естонії розпочала роботу група українських прикордонників

Така співпраця між Державною прикордонною службою України і Департаментом поліції та прикордонної охорони Естонії під егідою Європейської агенції FRONTEX дозволить краще допомагати громадянам України, які на цьому напрямку прямують до країн ЄС.

Окрім цього, в цих пунктах пропуску, що розташовані на кордоні Естонії з рф, українські прикордонники ділитимуться досвідом з естонськими колегами під час ідентифікації громадян України, які вимушені рятуватися від війни через територію країни-агресора, або були примусово депортовані в росію.

Державна прикордонна служба України турбується про кожного громадянина нашої держави та робить усе можливе задля допомоги українцям, які опинилися у скрутному становищі через жорстоку війну, яку рф розпочала на суверенній території України.

За попередніми домовленостями, місія українських прикордонників у пунктах пропуску Естонії працюватиме упродовж місяця. За результатами роботи — фахівці прикордонного контролю проаналізують ефективність наданої допомоги та ухвалюватимуть відповідне рішення щодо продовження чи припинення роботи групи.

Схожі новини