Передплата 2024 «Добрий господар»

російські ракетні удари по енергосистемі не змусять Україну до переговорів з росією, — аналітики

  • 24.11.2022, 12:15
  • 671

В Інституті вивчення війни вважають, що чергова атака росії це не змусить Україну домовлятися із ворогом

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Відтак. російські військові здійснили чергову серію масованих, скоординованих ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України в хибній спробі «принизити українську волю до боротьби».

23 листопада командування Повітряних Сил Збройних Сил України повідомило, що російські війська запустили 70 крилатих ракет і п’ять безпілотників по об'єктах критичної інфраструктури України. Однак українська протиповітряна оборона збила 51 російську крилату ракету і всі п’ять безпілотників.

Також у Генеральному штабі Збройних Сил України сповістили, що російські війська завдали ударів по житлових будинках, теплових електростанціях і підстанціях у Києві, у Київській, Вінницькій, Львівській і Запорізькій областях.

Як пишуть аналітики, російські сили завдали ударів й по цілях в Івано-Франківській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Черкаській, Дніпропетровській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській та Харківській областях.

Водночас українські офіційні особи повідомили про значні перебої в енерго-, тепло- та водопостачанні у результаті російських ударів.

Схожі новини