Передплата 2024 «Добра кухня»

Онучка Джо Байдена вийшла заміж (ФОТО)

  • 21.11.2022, 11:15
  • 1 820

Старша онучка президента США Джо Байдена Наомі днями вийшла заміж

Весілля Наомі Байден та Пітера Ніла. Фото з Instagram Джилл Байден
Весілля Наомі Байден та Пітера Ніла. Фото з Instagram Джилл Байден

Фото із весілля у соцмережі опублікувала перша леді - Джилл Байден.

Весілля відбулося 19 листопада, напередодні святкування 80-річчя Джо Байдена.

Старша онука президента США — Наомі — вийшла заміж за юриста Пітера Ніла, з яким була заручена від вересня 2021 року. Весілля відсвяткували на південному лужку Білого дому. Церемонію відвідали 250 гостей.

«Було радісно спостерігати за тим, як Наомі росте, дізнається, хто вона така, і створює для себе таке неймовірне життя», — сказали президент і перша леді.

«Тепер ми сповнені гордості за те, що вона обрала Пітера своїм чоловіком, і для нас велика честь вітати його в нашій родині. Ми бажаємо їм днів, сповнених сміху та кохання, яких з кожним роком стає все більше», — наголосили у своїх промовах Джо і Джилл, пише Vogue.

Весілля онучки Джо Байдена Наомі та Пітера Ніла. Фото Associated Press
Весілля онучки Джо Байдена Наомі та Пітера Ніла. Фото Associated Press

До вівтаря Наомі йшла у гарній сукні з мережива від Ralph Lauren. Вбрання натхненне весільною сукнею княгині Монако Грейс Келлі. Закриту сукню відтінку слонової кістки була з довгими рукавами доповнювала довга фатп.

Наомі — дочка молодшого сина президента Гантера та його колишньої дружини Кетлін Буле, а також співробітниця юридичної фірми округу Колумбія Arnold & Porter. Батьки нареченої познайомилися під час роботи в єзуїтському добровольчому корпусі в Портленді, штат Орегон, і Наомі назвали на честь дочки президента Байдена, яка загинула, коли їй був лише рік в автокатастрофі у 1972 році разом зі своєю матір'ю і першою дружиною Байдена — Нейлією.

Джилл Байден опублікувала на своїй сторінці в Instagram весільне фото молодят і написала: «Вітаємо Наомі та Пітера! Ми любимо тебе».

Схожі новини