Передплата 2024 «Добрий господар»

У своєму розслідуванні щодо вибуху на Кримському мосту росіяни далекі від реальності, — Василь Малюк

  • 27.10.2022, 10:50
  • 553

росіяни демонструють свій непрофесіоналізм і розпочали псевдослідство щодо інциденту на Кримському мосту. Про це в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна» розповів в.о. Голови СБУ Василь Малюк, відповідаючи на запитання про те, чи має СБУ стосунок до «бавовни» та «самоліквідації» колаборантів на окупованих територіях

«Просто ми, українці, дуже любимо бавовну. Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють з нею поводитись правильно? Думаю, у них ще неодноразово буде можливість повчитися цьому», — зазначив Василь Малюк.

Від наголосив, що у так званому розслідуванні інциденту на Кримському мосту росіяни показують свій непрофесіоналізм.

«Вони зробили висновок, що до підриву моста нібито причетний мій колега по силовому блоку Кирило Буданов і ГУР МО в цілому. Я вас запевняю, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності. А що відбулося насправді - про це ми зможемо в деталях поговорити після перемоги», — прокоментував керівник Служби безпеки України.

«А на Кримському мосту, мабуть, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль, і мають те, що мають. Час розставить крапки над „і“», — додав очільник СБУ.

Схожі новини