Передплата 2024 ВЗ

росіяни відновили рух Кримським мостом

  • 08.10.2022, 16:55
  • 1 031

Тим часом мешканці тимчасово окупованого півострова Крим розбирають продукти

Фото пожежі на Кримському мості із мережі
Фото пожежі на Кримському мості із мережі

Про це повідомили глава окупаційної влади Криму сергій аксьонов та лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров під час телемарафону.

«Розпочато рух автотранспорту Кримським мостом. Наразі рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів із проходженням повної процедури огляду.

Просимо водіїв вантажних фур планувати маршрут руху, використовуючи Керченську поромну переправу. Через дві години через протоку починає ходити пором «Керч-2», — повідомив аксьонов.

Очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що у Криму після пожежі і часткової руйнації кримського мосту через Керченську протоку люди розкуповують продукти і пальне.

«Хлібобулочні вироби зранку всі змели з полиць, що стосується борошна і крупи до 3 кг на руки. Ми ще не знаємо, чи це були централізовані вказівки влади. Ми маємо і фотографії, як це відбувається. Найбільші черги — на автомобільних заправках за бензином», — зауважив Чубаров.

Він також зазначив, що на східній околиці міста Керч виникла довга черга з людей, які хочуть виїхати з півострова на поромі.

«Вже більше, ніж три кілометри, це більше, ніж дві години тому було, порома ще немає. Вони очікують, що він буде, а черга вже стоїть тих, хто хочуть терміново покинути Кримський півострів», — сказав Чубаров.

Схожі новини