Передплата 2024 «Добрий господар»

Джамала більше у Польщі не танцює

Українська співачка покинула шоу «Танці з зірками» після 6-го випуску

Яцек Єшке та Джамала
Яцек Єшке та Джамала

Переможниця пісенного конкурсу «Євробачення-2016», українська виконавиця Джамала більше не є учасницею 13-го сезону «Танців із зірками» у Польщі. Співачка покинула проєкт у шостому випуску.

Участь Джамали у польському танцювальному шоу мала благодійну мету — під час виступів співачки глядачі мали можливість надсилати кошти на допомогу Україні. Продовжити боротьбу на шоу Джамалі завадили застуда й румба. «Першою була румба, і я точно її не скоро забуду… Такий непростий танець прийшов до мене в комплекті з застудою», — каже артистка. За цей складний танець артистка та її партнер Яцек Єшке отримали від суддів лише 30 балів із 40 можливих та посіли передостаннє місце у турнірній таблиці.

Глядачі «Танців із зірками» не змогли врятувати пару своїм голосуванням. І після виконання у «батлі» ча-ча-ча Джамала та Яцек попрощалися з шоу, посівши 6-те місце. У прощальній промові Джамала сказала: «Я засмучена зараз, звичайно. Тому що ми робили цю важливу місію для українських дітей із Polsat Foundation. Але я вас закликаю — не переставайте говорити, підтримувати та допомагати нашій країні! Дякую кожному».

Загалом у проєкті брали участь 11 зіркових пар. Свого часу в українській версії «Танців із зірками» Джамала протрималася на тиждень довше.

Схожі новини