Передплата 2024 «Добра кухня»

Україна продовжує звільнення окупованих територій та вірить у збільшення підтримки з боку Німеччини

  • 13.09.2022, 15:00
  • 487

Успіхи українських Сил оборони в проведенні контрнаступальної операції об’єднують європейські політичні сили. Зокрема у Німеччині. 14 вересня у Федеральному уряді Німеччини заслухають звіт міністра закордонних справ ФРН Анналени Бербок щодо її візиту до України. Під час якого, вочевидь, буде підняте питання щодо збільшення військової та військово-технічної допомоги для України. Адже це допоможе продовжити успішний контрнаступ українських Сил Оборони та звільнити захоплені рф території

На сьогодні вирішення цих питань проходить у тісній співпраці з українською стороною. Насамперед мова про системи протиповітряної оборони, танки та БМП німецького виробництва.

Є важливим відхід від схеми «кругового обміну» (з країнами Центрально-Східної Європи) та перехід до прямих поставок Україні зброї із запасів ЗС ФРН та підприємств ВПК. Адже Україна найбільше потребує новітньої зброї, а не лише передачі старих зразків техніки виробництва СРСР.

Україна високо цінує допомогу Німеччини та вірить у подальшу співпрацю в напрямку переозброєння та захисту спільного європейського дому від російської агресії.

Схожі новини