Передплата 2024 «Добра кухня»

Другий підозрюваний у серії вбивств у Канаді наклав на себе руки

  • 08.09.2022, 11:45
  • 932

У Канаді 5 вересня поліція знайшла мертвим одного з підозрюваних у різанині в Саскачевані. Інший підозрюваний, його брат, усе ще розшукується і, можливо, поранений

. Фото: Royal Canadian Mounted Police via AP
. Фото: Royal Canadian Mounted Police via AP

Reuters з посиланням на місцеву владу повідомляє, що йдеться про братів Демієна і Майлза Сандерсонів. Вони підозрюються у вбивстві 10 людей і пораненні 18 під час нападу з ножем у корінній громаді в Саскачевані в неділю, 4 вересня. Серед жертв були мати двох дітей, 77-річний вдівець і рятувальник.

Під час пошуку підозрюваних за участю сотень поліцейських 31-річного Деміена Сандерсона знайшли мертвим на трав’яній ділянці громади Джеймса Сміта Крі. Ймовірно, його вбив його брат, якого раніше розшукували за насильницькі злочини.

30-річний Майлз Сандерсон, який все ще перебуває на волі, «можливо, отримав травми» і може звернутися за медичною допомогою, сказала на пресконференції командир Королівської канадської кінної поліції Саскачевану Ронда Блекмор.

За її словами, із загибеллю одного брата Сандерсона та пораненням іншого кількість жертв різанини становить 11 загиблих і 19 поранених.

Схожі новини