Передплата 2024 «Добрий господар»

У білорусі розпочалися навчання щодо «звільнення захоплених територій»

  • 08.09.2022, 10:55
  • 733

Сьогодні, 8 вересня, у білорусі стартували військові навчання з «відпрацювання бойових дій зі звільнення території, тимчасово захопленої противником»

Міноборони білорусі інформує, що навчання продовжаться до 14 вересня.

«8 вересня відповідно до плану підготовки Збройних Сил під керівництвом начальника Генерального штабу Збройних Сил — першого заступника Міністра оборони розпочалося командно-штабне навчання Збройних Сил республіки білорусь», — йдеться у повідомленні.

За інформацією білоруського Міноборони, для відпрацювання практичних дій військ (сил) залучено полігон «Брестський» та ділянки місцевості у Мінській та Вітебській областях.

«Навчання дозволять на практиці відпрацювати такі питання ведення бойових (спеціальних) дій щодо звільнення території, тимчасово захопленої противником», — зазначено у повідомленні.

Крім того, за інформацією пресслужби, під час навчань буде відпрацьовано питання щодо відновлення контролю над державним кордоном у зонах відповідальності об'єднань, авіаційної підтримки військ, а також забезпечення режиму воєнного стану, боротьби з диверсійно-розвідувальними групами противника та незаконними збройними формуваннями.

Схожі новини