Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Ці дрони рятують життя нашим підготовленим воїнам»

  • 02.09.2022, 17:07
  • 774

Порошенко передав безпілотники Autel та інше спорядження для бійців Сил спеціальних операцій

«Очі», які дозволять більш ефективно виконувати завдання
«Очі», які дозволять більш ефективно виконувати завдання

Командир загону ССО, майор Григорій Сіваченко подякував Порошенку та волонтерам за допомогу ЗСУ. «Ці дрони рятують життя нашим підготовленим воїнам», — говорить Григорій Сіваченко.

«Жодного дня без допомоги Збройним Силам. Дуже важко знайти більш достойних, ніж мої сьогоднішні співрозмовники, справжні воїни, справжні захисники України, на рахунку яких є велика кількість виконаних завдань і знищених ворогів», — наголошує п’ятий президент.

«Я сьогодні передаю нашим друзям обладнання і дрони — „очі“, які дозволять їм ще більш ефективно виконувати своє завдання. Про яке ми не можемо розповісти, але просто повірте: вони дуже-дуже ефективні», — зазначає Порошенко.

«Ми не зупиняємося в допомозі армії і робимо це разом з вами. Бо половина вартості кожного з майже 400 дронів — це ваші гроші, ваша допомога, ваша небайдужість і наша спільна рішучість захистити Україну», — звернувся він до всіх українців, які перераховують кошти на спільні проєкти ГО «Справа Громад» та Фонду Порошенка.

«Кожен закуплений нами дрон безпосередньо потрапляє в руки тих, хто його буде використовувати найбільш ефективно», — пояснює Порошенко.

«Зараз у нас дуже знаковий час. Ми бажаємо Збройним Силам України контрнаступу, чекаємо результатів і молимося за нашу перемогу та поразку російських загарбників», — зазначає п’ятий президент.

Фонд Порошенка та волонтери ГО «Справа Громад» також придбали 11 італійських бронемашин MLS SHIELD, пікапи та вантажівки для підрозділів ЗСУ. Техніка вже надійшла у фронтові бригади.

Порошенко повідомив про новий контракт на постачання великої партії БПЛА оперативного рівня «Очі Арти».

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень