Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дипломат рф закликав до геноциду українців: в офісі президента відповіли

  • 20.08.2022, 15:36
  • 850

Заклик російського дипломата Михайла Ульянова до геноциду українців має наштовхнути Європу до одного розуміння. росія є фашистською вертикаллю мільйонів людей

Фото: РИА Новости
Фото: РИА Новости

Постійний представник рф при міжнародних організаціях у Відні Михайло Ульянов у твіттері закликав «не щадити українців, коментуючи пост президента України Володимира Зеленського, який подякував США за новий пакет допомоги.

Пізніше Ульянов видалив свій твіт, але він залишився у вебархіві, а також у мережі залишилися скриншоти. Тому російський дипломат намагався виправдатися, написавши, що його «неправильно зрозуміли».

«Я, звичайно, мав на увазі США з їхнім постачанням зброї та президента України, який буквально вчора заявив, що він відкидає будь-які мирні переговори. Справді, жодної пощади з їхнього боку до українського населення. Це те, що я сказав», — написав Ульянов.

Реакція Офісу президента

«Постпред рф в Австрії Михайло Ульянов заявляє про необхідність „остаточного вирішення українського питання“ та закликає до геноциду. Знову почули в Європі: „Не всі росіяни такі як путін“ і „Потрібно дати попрацювати Північному потоку-2“. Час зрозуміти: рф — це фашистська вертикаль мільйонів людей», — зазначив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Схожі новини