Передплата 2024 «Добра кухня»

Білки-грибоманки

Вивірки люблять смакувати грибами-парасольками

Фото Михайла Марківа
Фото Михайла Марківа

Ніщо потаємне з життя київських білок не пройде повз увагу знаного фотомаестро Михайла Марківа. Цього разу завдяки йому ми пересвідчилися, що вивірки люблять смакувати ще й грибами-парасольками. Так-так, тими самими, які споживають багато з наших гурманів, і які, підсмажені у клярі, нагадують їм курячу відбивну…

Наситившись досхочу «парасольками», білки влаштовують перегони між іншими цими екзотами — наче слаломісти у гірськолижному спорті. Так енергійно бешкетують, що зносять грибочки. Дехто потім подумає, що то прогулювалися лісом грибні неофіти — і від незнання про користь цього виду природних дарів футболять їх. Де ж то було відпочивальникам знати, що у такий спосіб розважаються білки?

Схожі новини