Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Окупанти намагаються заохотити чиновників рф, які погодяться працювати в Україні, великими виплатами, в тому числі в гривнях

  • 15.08.2022, 12:30
  • 666

Керівництво рф продовжує агітувати російських держслужбовців до роботи на тимчасово окупованих територіях України

Згідно з рішенням адміністрації Бєлгорода співробітникам мерії, керівникам та працівникам муніципальних закладів в період їхньої можливої роботи у «ДНР» та «ЛНР» обіцяють виплачувати подвійний оклад у рублях.

Окрім того, з міського бюджету компенсуються витрати, пов’язані з — відрядженням (добові) та іншими потребами. Вводяться надбавки до добових в іноземній валюті (маються на увазі українські гривні) із розрахунку: 50% — голові адміністрації; 40% — першому та деяким іншим заступникам; 30% — начальникам відділів та їхнім заступникам, а також головним і провідним фахівцям.

Обіцянки збільшення виплат пов’язані з категоричним небажанням російських чиновників їхати в Україну через побоювання за власну безпеку. Втім, попри ці пропозиції, росіяни продовжують масово відмовлятися їхати в небезпечне відрядження.

Наразі керівництво Бєлгородської області відповідає за підтримку російського окупаційного режиму у Білокуракинському та Троїцькому районах Луганщини. З вересня за участю бєлгородських вчителів там планується відкриття шкіл. Туди ж направляються і виховательки для дитячих садків з рф. Загалом, з бєлгородського бюджету планується виділити 1,6 млрд. руб. При тому, що затверджений дефіцит бюджету Бєлгородської області на 2022 рік складає 30,8 млрд. руб.

Схожі новини