Передплата 2024 ВЗ

Війна завершиться "замороженим" конфліктом, - екскомандувач сил НАТО

  • 18.07.2022, 12:00
  • 908

Колишній головнокомандувач силами НАТО в Європі Джеймс Ставрідіс вважає, що війна рф проти України, найімовірніше, завершиться через чотири-шість місяців і перетвориться на заморожений конфлікт, як Корейська війна

Війна завершиться "замороженим" конфліктом, - екскомандувач сил НАТО
Війна завершиться "замороженим" конфліктом, - екскомандувач сил НАТО

Про це пише Цензор. НЕТ з посиланням на Ліга.нет.

Він наголосив, що українська армія чинить сильний опір окупантам, а плани володимира путіна «виявилися не надто ефективними».

«Путін отримав трохи території порівняно з тим, з чого розпочав конфлікт. Я бачу, що це веде до закінчення „Корейської війни“, тобто до перемир'я, мілітаризованої зони між двома сторонами, ворожості, що триває, свого роду замороженого конфлікту. Це можливо в чотирьох-шестимісячний термін. Жодна зі сторін не може витримати набагато більше цього», — впевнений Ставрідіс.

Корейська війна тривала між Північною та Південною Кореєю з 1950 до 1953 рік, коли тодішній Радянський Союз підтримував Північну Корею, а Південній Кореї допомагали США. Конфлікт між двома країнами припинився перемир'ям у липні 1953 року, внаслідок якого було створено демілітаризовану зону. Однак, оскільки в наступні роки не підписали офіційний мирний договір, формально дві країни все ще перебувають у стані війни.

Фото із мережі

Схожі новини