Передплата 2024 ВЗ

росія має бути покарана за всі злочини, - Порошенко у роковини трагедії МН17

  • 17.07.2022, 16:05
  • 686

Петро Порошенко у восьмі роковини трагедії малазійського Боїнга MH17 закликав світ покарати росію за всі злочини, які вона вчинила в Україні

росія має бути покарана за всі злочини, - Порошенко у роковини трагедії МН17
росія має бути покарана за всі злочини, - Порошенко у роковини трагедії МН17

«Чи має зло межі? Рівно 8 років тому, в цей день, здавалося, що межі досягнуто. 298 безневинних душ стали жертвами безмежного зла путінського режиму. В небі над Донбасом російська ракета, випущена з російської установки „Бук“, та повернута на російську територію стала демонстрацією того, що путінська росія не зупинитися ні перед чим в своїх загарбницьких планах», — написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Він наголошує: терористична сутність Кремля розкрила себе на весь світ. «І для України цього було достатньо. Однак, не для всіх у світі. Не для тих, хто намагався загравати зі злочинцем, якого судити мало», — констатував Порошенко.

«А потім було 24 лютого. Були Ірпінь, Гостомель, Бородянка, Краматорськ, Кременчук, Буча, Маріуполь, Вінниця. І багато інших міст і містечок по всій Україні, які зазнали і продовжують зазнавати російських ракетних обстрілів. Оплакувати багато безневинних жертв кривавої путінської агресії», — зазначає п’ятий Президент.

«Непокаране зло повертається. І меж воно не знає. А отже, наша спільна місія — зупинити його сьогодні, в Україні, перемогти і довести справу до міжнародного трибуналу для путіна і його злочинного оточення. Всі винні за загибель безневинних душ, забраних російською агресією, мають предстати перед судом світової спільноти і отримати покарання. Так і буде. МН17. Ми пам’ятаємо», — пише Петро Порошенко.

Фото із мережі

Схожі новини