Передплата 2024 «Добре здоров’я»

росіяни вигадують перемоги у Запоріжжі, - ОВА

  • 05.07.2022, 17:00
  • 582

Насправді ж вони відсиджуються у захопленому санаторії

росіяни вигадують перемоги у Запоріжжі, - ОВА
росіяни вигадують перемоги у Запоріжжі, - ОВА

Наразі на Запорізькому напрямку противник намагається утримати зайняті рубежі. Окупанти обстрілюють позицій українських захисників із танкового озброєння, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це передають у Запорізькій ОВА.

Як повідомили в ОВА з посиланням на дані розвідки, російські окупанти вкотре зганьбилися.

«Особовий склад противника, який розмістився поблизу Енергодару, вигадав оригінальний спосіб, як стати „героями“ т. зв. „спецоперації“ та не загинути в Україні. Розташувавшись на території затишного санаторію, окупанти щовечора імітують бойові зіткнення з підрозділами Збройних сил України. Під час таких вогневих зіткнень вказаний підрозділ росіян „знищує“ ДРГ українців, їхні плавзасоби та БПЛА. Про це вони гордо рапортують у своїх донесеннях вищому командуванню», — йдеться у повідомленні.

«Така поведінка окупантів зумовлена тим, що через „героїчну“ оборону своїх позицій їм усе менше загрожує участь у боях на лінії зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт із підрозділами ЗСУ та „героїчна“ смерть. За такі фейкові бої окупанти отримують не тільки додатковий боєкомплект, а й грошову винагороду за участь у бойових діях», — зазначили в ОВА з посиланням на розвідку.

Фото із мережі

Схожі новини