Передплата 2024 «Добра кухня»

Бої тривають, але росіяни не захопили Лисичанськ, - Зеленський

  • 03.07.2022, 19:25
  • 623

На околицях Лисичанська Луганської області тривають бої, але місто не перебуває остаточно під контролем російської армії

Бої тривають, але росіяни не захопили Лисичанськ, - Зеленський
Бої тривають, але росіяни не захопили Лисичанськ, - Зеленський

Про це президент Володимир Зеленський повідомив під час брифінгу з прем'єр-міністром Австралії Ентоні Албанізом у неділю, передає Суспільне.

Він наголосив, що в Лисичанську ситуація складна, але констатувати остаточно, що місто перебуває під контролем російської армії, не можна.

«Там дійсно найскладніша ситуація, найнебезпечніша, і там переваги у нас немає, і це є правда, це слабке наше місце», — зазначив він.

Водночас президент наголосив, що уряд та Збройні сили України роблять усе можливе для того, щоб пришвидшити постачання зброї, яка надасть можливість мати вогневу перевагу та більше тиснути на росію на Лисичанському напрямку.

«Такі ризики є, що Луганська область буде вся окупована, вони зрозумілі. Але ви повинні розуміти, що щоденно може змінюватися ситуація. У нас так було в багатьох містечках, на жаль, місцях, які вже повністю зруйновані були: такі місця, які ви знаєте, передавалися, вибачте за таке порівняння. Передавалися з однієї сторони іншій щоденно», — додав Зеленський.

Фото ОПУ

Схожі новини