Передплата 2024 «Добра кухня»

росія виснажує свої ресурси, - британська розвідка

  • 28.06.2022, 10:20
  • 603

Застосування бойових з’єднань під Сєвєродонецьком і посилення ракетних ударів свідчить про все більшу виснаженість ресурсу російських сил

росія виснажує свої ресурси, - британська розвідка
росія виснажує свої ресурси, - британська розвідка

Про це йдеться у зведенні британської розвідки.

Відтак, під час останньої серії ракетних ударів по всій території України росіяни, ймовірністю, застосовували старі радянські ракети Х-22 і більш сучасні Х-101, які випустили з повітряного простору росії та білорусі.

«Ця зброя призначена для враження цілей стратегічної важливості, проте росія продовжує витрачати їх у великій кількості для отримання тактичної переваги. Так, росіяни зібрали разом основні елементи шести різних армій, але змогли добитися лише тактичного успіху під Сєвєродонецьком. Збройні сили рф все більше виснажуються», — вказано в огляді.

Щодо подій на полі бою, розвідка пише, що українські військові продовжують закріплюватися у Лисичанську після відступу з Сєвєродонецька, і це місто розташоване на вищій місцевості.

«Українські військові продовжують завдавати шкоди російським командним центрам, завдаючи успішних ударів далеко вглиб тилу противника», — зазначають в огляді.

Фото із мережі

Схожі новини