Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Розбилось вікно, був потужний вибух. Йому відсікло пів пальця"

  • 18.04.2022, 16:13
  • 1 026

Мама, постраждалого хлопчика внаслідок ракетного удару по Львову, розповіла про момент вибуху

"Розбилось вікно, був потужний вибух. Йому відсікло пів пальця"
"Розбилось вікно, був потужний вибух. Йому відсікло пів пальця"

Внаслідок сьогоднішніх ракетних ударів по Львову було госпіталізовано 11 постраждалих, в тому числі дитину. Троє дорослих перебувають у реанімації.

«Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Львову, до нас була доставлена певна кількість хворих. Деякі з них надійшли, на жаль, у важкому стані. Декілька з них одразу скерували на серйозні операції. Лікарня впоралась, ми прийняли хворих. Затримок не було. Пацієнти поступали із множинними травмами, починаючи від травм п’яток, закінчуючи травмами голови. Дуже багато хворих надійшло цього разу, власне, де було ураження голови та головного мозку. Середній вік пацієнтів — 35−45 років», — цитує пресслужба ЛМР Андрія Токарського, лікаря-нейрохірурга.

Фото ЛМР
Фото ЛМР

Як повідомила мама 3-річного потерпілого хлопчика Ангеліна (сім'я приїхала з Харкова), її сину склом з розбитого вікна відсікло пів пальця. Дитину госпіталізували і зробили пластику. Далі хлопчик продовжить лікування.

«Є часткова травматична ампутація нігтевої фаланги третього пальчика. Тобто це якийсь уламок, який просто зрізав частину пальчика, на великій швидкості і від вибухової хвилі. Він буде мати серію хірургічних втручань, метою яких буде формування відсутньої частини пальчика» — сказала медик.

Фото ЛМР
Фото ЛМР

Читайте також: «Понеділкові» ракетні удари по Львову забрали життя 7 людей

Схожі новини