Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Охоронець Медведчука розповів, де переховувався кум путіна (ВІДЕО)

  • 13.04.2022, 20:00
  • 1 147

Особистий охоронець Віктора Медведчука розповів СБУ, як ФСБ росії намагалася нелегально вивезти Медведчука у москву

З розповідей охоронця стало відомо, що Медведчук переховувався у приватному будинку у Києві зі своїм кухарем та охороною. За «легендою», цей будинок нібито орендує сім’я з Італії.

Охоронець також розповів, що Медведчук сподівався на допомогу російських спецслужб і готувався до втечі.

Російські спецслужби залучили лідерів злочинної спільноти України та навіть представників українських правоохоронних органів. Російські спецслужби організували власну операцію для вивезення Медведчука до Придністров’я, а потім — до москви.

«ФСБ намагалася максимально замаскувати свої плани: вкидала дезінформацію, спеціально робила фейкові „зливи“, намагалася організувати „липові“ маршрути для евакуації політика і пустити СБУ хибним слідом, навіть підготувала „псевдо-Медведчуків“ для відведення уваги. Насправді Медведчука під виглядом військового ЗСУ нібито у супроводі колег хотіли довезти до українського кордону. Там — човном переправити до т.зв. „Придністровської Молдавської Республіки“, де на нього вже чекала евакуаційна група спецпризначенців ФСБ. Вони й повинні були доставити Медведчука до Москви», — розповів глава СБУ Іван Баканов.

За його словами, контррозвідка СБУ передбачила десятки версій, чітко визначила справжній маршрут і з'ясувала місце прибуття евакуаційної групи ФСБ.

Баканов додав, що Медведчука супроводжували українські правоохоронці, які також будуть відповідати за свої дії.

Читайте також: Дружина Медведчука записала звернення до Зеленського та Ердогана (ВІДЕО)

Схожі новини