Передплата 2024 «Добрий господар»

На нашій землі побувало концентроване зло: вбивці, кати, ґвалтівники, мародери, - Зеленський

  • 04.04.2022, 08:45
  • 675

Зеленський відреагував на трагедію в Бучі та запросив Меркель і Саркозі відвідати місто і побачити наслідки співпраці Європи з путіним

На нашій землі побувало концентроване зло: вбивці, кати, ґвалтівники, мародери, - Зеленський
На нашій землі побувало концентроване зло: вбивці, кати, ґвалтівники, мародери, - Зеленський

Про це Володимир Зеленський заявив у своєму відеозверненні.

«Я запрошую пані Меркель і пана Саркозі відвідати Бучу й побачити, до чого за 14 років призвела політика поступок росії. Побачити на власні очі закатованих українців і українок. Хочу, щоб мене зрозуміли правильно. Ми не звинувачуємо Захід. Ми не звинувачуємо нікого, крім конкретних російських військових, які скоїли це проти наших людей. Окрім ще тих, хто віддавав їм накази. Але ми маємо право говорити про нерішучість», — заявив Зеленський.

«Сотні вбитих людей. Замордованих, розстріляних мирних людей. Тіла на вулицях. Замінована територія. Заміновані навіть тіла вбитих! Повсюдні наслідки мародерства. На нашій землі побувало концентроване зло. Вбивці. Кати. Насильники. Мародери, які називають себе армією і які заслуговують тільки смерть після того, що вони вчинили», — сказав він.

«російські матері! Навіть якщо ви вирощували мародерів, то як вони стали ще й катами? Ви не могли не знати, що всередині ваших дітей. Ви не могли не помітити, що вони позбавлені всього людського. Немає душі. Немає серця. Вони вбивали свідомо і із задоволенням», — зазначив президент.

Він наголосив, що хоче, щоб всі керівники росії побачили, як виконуються їхні накази. Ось такі накази. Ось таке виконання. І солідарна відповідальність. За ці вбивства, за ці тортури, за ці відірвані вибухами руки, що лежать на вулицях. За постріли в потилицю зв'язаним людям. Ось так зараз сприйматиметься російський уряд. Це ваш образ".

Читайте також: 410 тіл цивільних з Київщини вивезли на експертизу, — генпрокурорка

Фото: сайт ОПУ

Схожі новини