Передплата 2024 ВЗ

російська журналістка Овсяннікова уже пропагує "за мирних росіян" у Європі

  • 28.03.2022, 16:14
  • 1 092

росія використовує Марію Овсяннікову, яка "засвітилася" у сумнівній акції протесту проти війни на "Першому каналі", аби гуманізувати образ росіян, які вбивають українців

російська журналістка Овсяннікова уже пропагує "за мирних росіян" у Європі
російська журналістка Овсяннікова уже пропагує "за мирних росіян" у Європі

Журналіста російського пропагандистського «Першого каналу» Марія Овсяннікова, тепер в ефірі європейських ЗМІ пропагує скасування санкцій проти Росії.

Про це вона повідомила в Instagram.

Вона з`явилася в ефірі однієї із найвпливовіших телерадіокомпаній Італії, RAI, у вечірньому шоу «Che tempo che fa», в якому закликала Захід скасувати антиросійські санкції.

Овсяннікова заявила, що «росіяни не повинні колективно відповідати за те, що відбувається в Україні». За її словами, у цьому винен лише путін.

Пропагандистка акцентувала на емоціях, заявивши, що її мати-інвалід не може купити собі ліки, а донька не може розрахуватися у школі за обіди віртуальною картою. Про вбивства, які чинить російська армія в Україні, Овсяннікова звісно, що не згадала. Також вона заявила, що не варто виганяти російських студентів із європейських вишів, та наголосила, що «русофобія є неприпустимою».

Овсяннікова вимагає скасувати санкції проти «простих росіян», маніпулюючи проблемами своїх рідних
Пізніше Овсяннікова відредагувала пост в Instagram, прибравши звідти усі цитати про скасування антиросійських санкцій — і залишивши тільки інформацію про свій виступ у ефірі RAI.

Читайте також: путіна не можна судити за військові злочини, доки він є президентом, — Венедіктова

Фото з мережі

Схожі новини