Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Новий пісенний хіт - «Bayraktar»

  • 02.03.2022, 14:37
  • 3 224

В Youtube опублікували нову пісню на військову тематику

Новий пісенний хіт - «Bayraktar»
Новий пісенний хіт - «Bayraktar»

Добрий гумор, пісні, оповідки на військову тематику — все це підтримує бойовий дух українських воїнів та заряджає на позитив та перемогу над російським окупантом. Пише Главком та інформує, що нещодавно в мережі Youtube з’явився новий хіт «Bayraktar».

Декілька рядків з пісні, яка демонструє, що ворог, який бере кількістю, ніколи не зможе перемогти народ, що вміє об’єднуватися, допомагати, підтримувати один одного та захищати правду та свободу.

«Прийшли окупанти до нас в Україну, форма новенька, воєнні машини, та трохи поплавився їх інвентар. Байрактар. Російські танкісти сховались в кущі, щоб лаптьом посьорбати довбані щі, та трохи в кущах перегрівся навар. Байрактар».

Довідково:

Bayraktar TB2 — турецький ударний оперативно-тактичний середньовисотний безпілотний літальний апарат з великою тривалістю польоту. Може нести керовані протитанкові ракети та авіаційні бомби. Bayraktar TB2 з 4 керованими боєприпасами на підвісці може перебувати у повітрі від 12 до 24 годин. Максимальна дальність керування — до 150 км.

Читайте також:

Фото з сайту Укрінформ

Схожі новини