Передплата 2024 «Добрий господар»

Київ: в Росії немає жодних шансів захопити місто

  • 26.02.2022, 08:18
  • 828

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявляє, що ситуація в Києві контрольована на 100%

Київ: в Росії немає жодних шансів захопити місто
Київ: в Росії немає жодних шансів захопити місто

«Ситуація в місті Києві контрольована на 100%». На будь-якому напрямку, де відбувається те чи інше боєзіткнення, українські ЗСУ, Нацпол, навіть тероборона отримують перемогу. Сьогоднішня ніч показала, що ніяких шансів у Російської Федерації точно нема і точно не буде", — заявив на брифінгу радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Як повідомляє УП з посиланням на словами Подоляка, Росія розраховувала на бліцкриг у Києві, якого не сталося.

«Тому вони в цю ніч мали зламати нашу оборону. Тому і ДРГ, і обстріли, причому обстріли житлових кварталів… і висадка десанту, і спроби зайти бронетехнікою — все це абсолютно професійно відбито нашими Збройними Силами. Нацполи, тероборона працюють дуже, дуже добре в місті Києві», — сказав він.

Радник глави ОП додав, що ворожі диверсійно-розвідувальні групи, яких було багато на початку, «зараз всі практично зафіксовані і частково вже знищені».

«Якщо ЗСУ працює по околицях міста, не дає розвернутись суттєвим підрозділам російської армії, то в самому місті абсолютно ефективно працюють саме загони тероборони. З’ясувалося, що люди виходять і захищають свої будинки. Це все те, чого не чекали аналітики російського генштабу», — зазначив він.

Читайте також: Втрати противника: ранкове зведення

Схожі новини