Передплата 2024 «Добра кухня»

Популістський законопроєкт: «слуга» Гетманцев проти виділення грошей для армії

  • 22.02.2022, 17:50
  • 1 491

Голова Комітету ВР з податкової та митної політики Данило Гетманцев виступив проти виділення додаткових коштів для українських військових

Популістський законопроєкт: «слуга» Гетманцев проти виділення грошей для армії
Популістський законопроєкт: «слуга» Гетманцев проти виділення грошей для армії

Про це пише народний депутат Володимир В'ятрович на своїй Фейсбук-сторінці.

«Одіозний „слуга народу“ Гетманцев — той самий, що душить український бізнес податковим зашморгом, а захист української мови називає „фашизмом“ — намагався зірвати включення до порядку денного законопроєкту, який передбачає виділення в бюджеті додаткових 50 мільярдів гривень для підвищення виплат військовим, поповнення матеріальних резервів і закупівлю озброєнь. Гетманцеву вистачило нахабства виступити з закликом не підтримувати розгляд цього законопроєкту, бо він, мовляв, „незбалансований“ і „популістський“!», — пише нардеп.

В"ятрович зауважив, що на будівництво й ремонт доріг цього року передбачено 140 мільярдів гривень, а на закупівлю, ремонт, модернізацію озброєнь та техніки збройних сил — лише 28 мільярдів.

«Закатувати астрономічні суми в асфальт в умовах, коли наші військові частини недоукомплектовані людьми та справною технікою, не кажучи вже про сучасне озброєння, Гетманцев вочевидь вважає дуже «збалансованим», — підкреслив В’ятрович.

Він також подякував 254 депутатам, «які не дослухалися до істерики свого колеги, що втратив зв’язок з реальністю, і проголосували за включення нашого законопроєкту до порядку денного».

Фото з сайту Європейської правди

Читайте також: Замороження ПП-2 та відключення від SWIFT: деталі звернення ВР

Схожі новини