Передплата 2024 «Добрий господар»

Опозиція вимагає запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях

  • 22.02.2022, 11:30
  • 792

Україна повинна сформувати і прийняти необхідні законодавчі акти вже сьогодні

Опозиція вимагає запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях
Опозиція вимагає запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях

Україна має негайно запровадити воєнний стан у Луганській та Донецькій областях — про це в кулуарах Верховної Ради сказав журналістам п’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«Україна має в цих двох областях запровадити воєнний стан, як я це зробив під час агресії проти нас в Керченській протоці. Україна має сформувати і прийняти необхідні законодавчі акти вже сьогодні», — наголосив Порошенко.

«Я хочу подякувати українцям, які живуть в умовах агресії з 2014 року і які замість того, щоб за очікуваннями Путіна вишукуватися в черги за гречкою і доларами, дестабілізуючи внутрішню ситуацію, вишукувалися в чергу за зброєю», — констатує п’ятий Президент.

«Ми, на жаль, чули і чуємо зараз мовчання влади. І моя перша вимога — президенту, прем’єру, міністру оборони, Головнокомандувачу, міністру внутрішніх справ виходити і говорити про поточну ситуацію і про те, що має робити кожен українець. Це правильна комунікація і це правильна протидія російським інформаційним фейкам», — наголошує Порошенко.

Читайте також: Помиляється зараз той, хто думає, що Путін зупиниться — Порошенко вимагає зайнятись «великим будівництвом» армії

Схожі новини