Передплата 2024 «Добра кухня»

Справа Трухіна: Петрик розповів про деталі допиту у ДБР

  • 07.02.2022, 15:45
  • 1 055

Патрульний поліцейський Сергій Петрик сходив на допит до Держаного бюро розслідувань у справі щодо ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна

Справа Трухіна: Петрик розповів про деталі допиту у ДБР
Справа Трухіна: Петрик розповів про деталі допиту у ДБР

Про це повідомив Петрик у коментарі журналістам УП після допиту.

«Якісь деталі ні я, ні Сергій Петрик повідомити не можемо, бо за це буде певна відповідальність. Але питання стосувалися виключно кримінального провадження і встановлення обставин справи. Це все, що ми можемо повідомити. На даний час нам не вручали ніяких (додаткових — ред.) повісток (про виклик на допити — ред.)», — каже адвокат Петрика.

«Десь близько 6-ї години вечора (покинув місце ДТП — ред.). Коли зрозумів, що всі обставини даної ситуації… на місці знаходяться (з'ясовані — ред.) всі свідки, всі люди, причетні до ситуації, були встановлені, я поїхав на базу… По інструкції здав свою камеру в ІТ-відділ, і надалі, що було з камерою, мені не відомо», — говорить Сергій Петрик.

Поліцейський також додав, що був на допиті в ДБР до того, як дав коментарі щодо ДТП з Трухіним «Українській правді».

Він запевняє, що тиску і погроз від керівництва через цю ситуацію немає. Мовляв, працює у звичному режимі, але відчуває деякий психологічний дискомфорт від розголосу ситуації.

Трухін, за словами поліцейського, на нього теж не виходив.

Стан депутата в момент аварії Петрик коментувати відмовився, мовляв, чітко про щось можуть говорити драгер, або результати аналізів з лабораторії, а без них говорити щось неможливо, бо «людина після такого може бути в стані афекту».

Читайте також: Справа Трухіна: ДБР вивчили відео з камер від Полтави до Борисполя

Фото: скріншот з відео УП

Схожі новини