Передплата 2024 ВЗ

Нардепа Трухіна "виганяють" із "Слуги народу" (ВІДЕО)

  • 02.02.2022, 09:15
  • 843

Давид Арахамія заявив, що нардеп Олександр Трухін повинен негайно покинути партію та фракцію

Нардепа Трухіна "виганяють" із "Слуги народу" (ВІДЕО)
Нардепа Трухіна "виганяють" із "Слуги народу" (ВІДЕО)

Про це повідомила речниця фракції «СН» у Юлія Палійчук.

«Ми чекали офіційних і переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Трухіна. Але кадри з натільних камер поліцейських свідчать більше, ніж він може сказати у своє виправдання. Мені й моїм колегам соромно за поведінку Трухіна. Це точно не те, із чим ми йшли на вибори, й чого від нас чекають люди, які за нас голосували», — заявив Арахамія.

Арахамія також сказав, що «Трухіну не місце ні у фракції, ні у партії «Слуга народу».

«Він має негайно вийти самостійно, але навіть якщо він цього не зробить — таке рішення ми однаково ухвалимо, щойно епідеміологічна ситуація дозволить нам зібрати кворум й організувати результативне голосування», — наголосив Арахамія.

Арахамія заявив, що «в інших питаннях Трухін має співпрацювати зі слідством, щоб уже не нам, а суспільству дати відповіді на питання, які стосуються ДТП і всього того, що відбувалося після нього».

Нагадаємо, що «Українська правда» опублікувала відео з камер патрульних поліцейських, які працювали на місці ДТП, де бачили нардепа Трухіна. Патрульний розповів, що в той день народний обранець мав ознаки алкогольного сп’яніння. На відео Трухін просить інспектора дозволити йому «тихенько піти», обіцяючи потім «віддячити».

Читайте також: Корупція і війна — серйозні проблеми. Але є ще одна, яка скоро стане ворогом № 1

Фото з мережі

Схожі новини