Передплата 2024 «Добра кухня»

Росія перекидає техніку на Донбас, - розвідка

  • 21.01.2022, 13:30
  • 795

У січні росіяни завезли на окуповані території декілька танків та самохідних артилерійських установок, інше озброєння, боєприпаси для артилерійських систем і мінометів, пальне

Росія перекидає техніку на Донбас, - розвідка
Росія перекидає техніку на Донбас, - розвідка

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони у Facebook.

«Командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойові можливості оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Зокрема, з початку місяця окупанти приховано завезли залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК понад 7 тис. тонн пального, декілька танків та самохідних артилерійських установок, інше озброєння та боєприпаси, зокрема — для артилерійських систем і мінометів», — йдеться у дописі.

За даними українських розвідників, для комплектування особовим складом підрозділів противника «триває активний набір найманців, яких скеровують на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях після інтенсивних курсів підготовки в навчальних центрах». На території РФ організували «мережу вербувальних центрів».

Читайте також: Президент розповів, з якого міста, ймовірно, розпочнеться вторгнення Росії в Україну

Фото Міноборони Р Ф

Схожі новини