Передплата 2024 «Добра кухня»

Агент 007 – з пістолетом, Віл Сміт розповідає анекдот

У Музеї воскових фігур герої репрезентують звичні для них емоції та манери

У Буковелі Івано-Франківської області відкрили Музей воскових фігур. Експонують понад два десятки скульптур знаменитостей, серед яких Бред Пітт, Брюс Вілліс, Адель, Марк Цукерберг, агент 007, Гаррі Поттер… Зріст, статура, зачіска, стиль відповідають реальним прототипам героїв. Фігури виготовили у майстерні, яка співпрацює з Музеєм мадам Тюссо та його барселонським аналогом. Туристи-лижники із захопленням фотографуються на згадку з восковими експонатами.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Як розповів для «ВЗ» представ­ник гірськолижного курорту Во­лодимир Юзюк, Музей воскових фігур стане ще однією «фішкою» курорту. Раніше Буковель славив­ся лише Музеєм-скансеном «Гуцул Ленд». Крім розваг на свіжому по­вітрі, каже пан Володимир, у турис­тів є попит і на культурну програму.

Скульптори зобразили експо­натних знаменитостей у звичних для них емоціях. Віл Сміт збира­ється розповісти анекдот, Дональд Трамп зробив наче паузу у своїй промові і показує, що вражений зу­стріччю з вами.

У музеї кажуть, що планують по­повнити експозицію українськими знаменитостями. Хто це буде — ви­рішать гості курорту, які вже голо­сують. Наразі найбільше підтримки отримали Скрябін, брати Клички та Тіна Кароль.

Читайте також: У Маямі купили віллу, що належала… собаці

Схожі новини