Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Моя сукня - протест проти сексизму»

  • 31.12.2021, 16:11
  • 1 062

Христина Тишкун прокоментувала своє вбрання у міській раді і знову викликала шквал коментарів у соціальних мережах

«Моя сукня - протест проти сексизму»
«Моя сукня - протест проти сексизму»

Христина Тишкун заявила, що вона не є помічницею тепер вже колишнього заступника міністра освіти Ігоря Грабарука, а в Ратуші опинилась, бо хотіла познайомитись з мером Львова Андрієм Садовим.

«Я не брала участь у жодних перемовинах. Скажу чесно, хотіла подивитися на Андрія Івановича (мера Львова,ред.)… Хотіла познайомитися і зробила фото», — розповіла Тишкун.

Христина визнала, що її фото провокативні, а свою сукню називає «протестом» проти сексизму. Адже її нерідко оцінюють за зовнішнім виглядом.

Цими словами вона знову викликала інтерес до себе, реакцію обговорюють у коментарях до новини.

«Так вона не просто на Садового подивилась, а й максимально приклалась»

«Ви всі нічого не розумієте! Вона — амазонка! А праву ц*цьку прибрала, щоби не заважала лука натягувати. Вчіть історію!»

«Ви не оцінили! Це подарунк Садовому за сумлінну працю із самої столиці з нагоди Нового Року! Колись вручали грамоти, премії! А тепер силіконові гарнесенька лялечки з надувними губками, думками і ц*цьками!»

«Дурнішого пояснення напевно не існує. Краще би вже мовчала. Подія відійшла на другий план»

Нагадаємо, кілька днів поспіль ЗМІ та соціальні мережі обговорювали скандал, фігурантом якого стала помічниця заступника міністра освіти Христина Тишкун. До протокольного фото у кабінеті мера Львова вона стала у відвертому вбранні.

Новина розлетілася миттєво, а фото стало вірусним. Подію обговорюють навіть у російських медіа. Опісля хвилі хейту дівчина навіть закрила акаунт в соціальній мережі Інстаграм, однак її відверті фото публікують в мережі.

Ігор Гарбарук теж опублікував реакцію на подію, запостивши вірш Редьярда Кіплінга у перекладі Євгена Сверстюка. Однак, невдовзі допис видалив, а пізніше написав заяву на звільнення.

Читайте також: Скандальну сукню Тишкун продали на аукціоні

Схожі новини