Передплата 2024 ВЗ

Акторки серіалу “Секс у великому місті” підтримали жінок, що звинуватили їхнього колегу в насиллі

  • 22.12.2021, 19:15
  • 757

Головні героїні серіалу “Секс у великому місті” прокоментували секс-скандал, у якому замішаний їхній напарник Кріс Нот

Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Акторки Сара Джессіка Паркер, Сінтія Ніксон та Крістін Девіс 20 грудня опублікували спільний пост у Twitter, у якому оголосили, що вони підтримують жінок, які звинувачують їхнього колегу в сексуальних домаганнях. «Ми глибоко засмучені звинуваченнями на адресу Кріса Нота. Ми підтримуємо жінок, що наважилися розповісти про свій болісний досвід. Ми знаємо, що це важке рішення, і вдячні їм за це», — написали вони, підкріпивши твіт своїми прізвищами.

Незабаром після виходу першого епізоду шоу «І просто так», що є продовженням культового серіалу «Секс у великому місті», видання The Hollywood Reporter опублікувало статтю, де дві незнайомі одна з одною жінки під псевдонімами Зої і Лілі звинуватили Нота в сескуальному насиллі.

Зої розповіла, що актор був клієнтом фірми, де вона працювала. Після флірту він запросив її в басейн у себе вдома. Після поцілунку без дозволу Кріс Нот, за словами жертви, змусив зайнятися з ним статевим актом перед дзеркалом, а на прохання зупинитися чи використати презерватив він «тільки посміявся». Після насилля друг дівчини відвіз її у лікарню, де їй наклали шви. Але в поліцію вона звернулася лише через 18 років після інциденту, бо боялася, що їй ніхто не повірить.

Лілі, інша жертва, познайомилася з Крісом Нотом, коли працювала офіціанткою у нічному клубі Нью-Йорка 2015 року. Після вечері він запросив її додому випити віскі та обговорити свою кар'єру. Був поцілунок, а потім актор принудив її до мінету і змусив зайнятися із ним сексом біля дзеркала. «Я плакала, коли це сталося», — стверджує дівчина.

Кріс Нот продовжує заперечувати ці обвинувачення. Віін признав, що у нього був статевий контакт з обома жінками, але все проходило за взаємною згодою.

Поліція все ще не висунула офіційні звинувачення у насиллі акторові у зв'язку з відсутністю письмових заяв від жертв.

Читайте також: Комедія по-голлівудськи: Раяна Рейнольдса постійно плутають із Беном Аффлеком

Схожі новини