Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Слуги» звинуватили Порошенка в державній зраді в той день, коли анонсували «Сватів» на «Росії-1»

  • 22.12.2021, 08:58
  • 679

Серіал з антиукраїнськими акторами у головних ролях, дія якого відбувається у лукашенківській Білорусі, зауважує депутат Княжицький

Геббельс міг лише мріяти про такі таланти пудрити мізки людям, вважає народний депутат від «Європейської солідарності» Микола Княжицький. Про це він написав у Facebook.

«Відповідальність за це зґвалтування закону прийде», — Княжицький пояснив, чим небезпечне порушення «слугами» регламенту ВР. «Талант Зеленського і «слуг народу» з «Кварталом» полягає в тому, що вони в один день можуть звинуватити Порошенка у держзраді й анонсувати показ проданого на пропагандистський російський канал «Росія-1″ свого серіалу «Свати» з антиукраїнськими акторами у головних ролях, дія якого відбувається у лукашенківській Білорусі. Геббельс міг лише мріяти про такі таланти пудрити мізки людям», — написав він.

Як відомо, 20 грудня російський пропагандистський канал «Росія-1» анонсував прем'єру нового сезону телесеріалу «Свати», призначену на 27 грудня. У довідці до серіалу зазначається, що «Свати» — комедійний телесеріал студії «Квартал 95″ російською мовою».

Читайте також: Помста влади? Компанію Roshen оштрафували на 280 млн грн

Схожі новини