Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ірина Гримак вручила пам’ятні відзнаки Львівської обласної ради священнослужителям

  • 15.12.2021, 14:25
  • 590

За вагомий внесок у розвиток духовності молоді, активну громадянську позицію, жертовність, волонтерську діяльність серед дітей-сиріт на теренах Львівщини, військових і мешканців на Сході України, нагородою Львівської обласної ради «30 років незалежності України» відзначено:

Ірина Гримак вручила пам’ятні відзнаки Львівської обласної ради священнослужителям
Ірина Гримак вручила пам’ятні відзнаки Львівської обласної ради священнослужителям

Отця Андрія Боднара — директора Професійного центру імені святого Івана Боско (Селезіянського Згромадження УГКЦ);

отця Богдана Кулика — капелана Національного лісотехнічного університету України та Львівського інституту банківської справи;

отця Романа Прокопця — голову Центру опіки сиріт Львівської Архиєпархії УГКЦ;

отця Юрія Остапюка Голову Центру студентського капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ, капелана Національного університету «Львівська політехніка» та Української академії друкарства;

отця Тараса Мисяковського — священнослужителя Дому Милосердя святого Миколая, заступника голови «Центру опіки сиріт»

«Від усіх депутатів Львівської обласної ради та від громади Львівщини висловлюю вам подяку за активність, небайдужість, за вірне служіння і готовність щомиті допомагати людям. Своїм прикладом ви запалюєте в серцях вогонь добра любові до ближнього», — привітала священників Ірина Гримак. Вона зазначила, що до храмів люди приходять не лише за молитвою, а й за допомогою, порадою, співчуттям. У нашому суспільстві високий рівень довіри до священнослужителів. Священник завжди має особливий авторитет та повагу.

«Бажаю вам терпіння та наснаги у щоденній праці. Нехай особливі відзнаки від обласної ради нагадують про вдячність і підтримку та додають впевненості у тому, що ваша місія є надзвичайно важливою», — наголосила Ірина Гримак.

Схожі новини