Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вимагаємо відставки заступника міністра внутрішніх справ – Ірина Геращенко

  • 11.12.2021, 14:05
  • 776

«Європейська Солідарність» вимагає негайної відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі, який дискредитує міністерство, дозволив собі хамську поведінку і нецензурну лайку до поліцейських, що сумлінно виконували свою роботу в зоні ООС – на території, що потребує особливої уваги до законності та правопорядку

Про це у соцмережах написала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

«Наша фракція покладає повну відповідальність за дії цієї особи на Зеленського, за вказівкою якого було призначено замміністра, як близького знайомого президента. «Кумівство в дії — ось що ми бачимо на цьому ганебному відео», — прокоментувала Геращенко скандальне відео, де заступник міністра в нецензурній формі принижує правоохоронців на блок посту.

«Вимагаємо від міністра Дениса Монастирського негайного звільнення неадекватного заступника! І публічних вибачень перед поліцейськими за дії свого підлеглого — близького знайомого Зеленського», — пише Геращенко.

«Гогілашвілі відповідає за боротьбу з наркотиками, до речі, а сам поводиться, як гопник. Нагадаю — в нинішній владі виключно матюками з оточуючими розмовляє не лише цей замміністра внутрішніх справ. Загалом — так розмовляють всі „слуги“. В парламенті теж. Зокрема, в Регламентному комітеті зараз перебуває моє звернення щодо дій народного депутата Ковальчука. Безкарними залишаються дії голови правління Укрексімбанку Мецгера і його охорони, які побили журналістів», — зазначає Геращенко.

«Зробили країну разом, коротше», — резюмує співголова фракції «Європейська Солідарність».

Читайте також: Заступник голови МВС влаштував скандал на блокпості в зоні ООС (відео)

Схожі новини