Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кримськотатарський активіст Наріман Джелялов передав із в’язниці листа

  • 09.11.2021, 14:30
  • 501

«Тому хочу подякувати всім – друзям, знайомим, просто небайдужим людям, співвітчизникам, державі – за допомогу та увагу до моєї сім‘ї»

Кримськотатарський активіст, перший заступник Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов, який перебуває у застінках окупаційної влади в Криму, передав через свого адвоката Миколу Полозова листа із подякою п’ятому президенту України, лідеру партії «Європейська Солідарність» Петру Порошенку.

«Більшість з нас намагається забезпечити добробут своєї сім’ї. Захистити рідних та близьких від усіляких загроз. Створити умови для їх безпечного та спокійного життя. Я також. Але ворог забрав мене у моїх рідних. І хоча моя боротьба за них та багатьох інших триває і в стінах тюрми, я не можу безпосередньо кожен день бути їм опорою», — написав Джелялов.

«Тому хочу подякувати всім — друзям, знайомим, просто небайдужим людям, співвітчизникам, державі — за допомогу та увагу до моєї сім"ї», — пише бранець Кремля.

«Справедливість буде відновлена, вірю в це. Тримайтеся! Перемога попереду!» — переконаний Петро Порошенко.

Як відомо, п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко взяв під опіку родину затриманого окупаційною владою Криму кримського татарина Нарімана Джелялова.

Адвокат Микола Полозов нагадав, що підтримки на сьогодні потребують понад 200 дітей українських політв’язнів, батьків яких було незаконно засуджено в Росії, і висловив сподівання, що приклад Порошенка «надихне інших небайдужих до чужої біди громадян України «взяти шефство» над дітьми політв’язнів в окупованому Криму й надати їм посильну допомогу.

Читайте також: Заступнику голови Меджлісу висунули нове звинувачення

Схожі новини