Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Матір смерті: вбила своїх дітей через... фото

  • 05.11.2021, 13:55
  • 989

Жінка накачала дітей наркотиками, топила або душила дочок і синів, а потім поклала мертві тіла в ліжка

У Німеччині жінку, яка вбила своїх дітей, назвали «матір'ю смерті» (Todesmutter). Її засудили фактично до довічного ув'язнення, пише Mail Online.

Восени минулого року 27-річна жінка накачала наркотиками своїх трьох дочок Меліну, Леоні та Софі (одного, двох і трьох років), а також синів Тімо і Луку (шести та восьми років). Зробила вона це, підсипавши наркотики дітям у сніданок, щоб їх можна було легко вбити. Потім вона задушила або втопила дітей у ванні, а тіла загорнула в рушники та поклала в ліжечка.

Вижив лише старший син — 11-річний Марсель, який був у школі на момент жорстокого вбивства. Хлопчик зізнався, що мати говорила йому стрибнути разом із нею під поїзд, коли він повернеться зі школи.

Він не погодився, і тоді мати відправила його на поїзді до бабусі. Дорогою хлопчик написав комусь зі своєї школи, що його брати та сестри мертві.

Сама ж Христина, вбивця своїх дітей, спробувала накласти на себе руки, стрибнувши на рейки, але вижила і була заарештована. Про злочини поліцію сповістила бабуся, сказавши, що дізналася про все безпосередньо від Христини. Поліцейські поспішили до сім'ї додому, але прибули занадто пізно, реанімувати дітей вже не вдалося.

Тепер суд міста Золінген засудив вбивцю до тюремного ув'язнення щонайменше на 15 років, практично виключивши можливість подальшого звільнення після відбуття цього терміну.

За словами прокурорів, Христина грала роль ідеальної матері у шлюбі зі своїм третім чоловіком. Однак незадовго до злочину чоловік від неї пішов. Жінка залишилася сама з шістьма дітьми, четверо з яких від її останнього шлюбу, і була «емоційно вражена».

До вбивств Христину підштовхнуло фото у Facebook, яке її колишній виклав вранці 3 вересня. На зображенні той був зі своєю новою дівчиною. Тоді Христина написала чоловікові, що він більше ніколи не побачить своїх дітей.

Читайте також: «Розбірки» між сестрами закінчилися кров’ю…

Схожі новини