Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Королева Єлизавета II провела ніч у лікарні

  • 22.10.2021, 11:55
  • 570

Королеву оглядали лікарі в приватній лікарні Короля Едуарда VII в центрі Лондона

Королева Великої Британії Єлизавета II провела ніч на четвер у лікарні після того, як лікарі порадили їй скасувати візит до Північної Ірландії, повідомляє ВВС.

«Після того, як медики порадили їй протягом декількох днів відпочити, королева приїхала до лікарні, щоби зробити деякі попередні обстеження. Сьогодні вдень вона повернулася до Віндзорського замку і залишається в бадьорому настрої», — повідомляє Букінгемський палац.

Королеву оглядали лікарі в приватній лікарні Короля Едуарда VII в центрі Лондона, розташованій за 30 км від Віндзора. Повідомляється, що візит до лікарні не пов'язаний з коронавірусом. Судячи з повідомлень, Єлизавета II залишилася в лікарні на ніч з практичних міркувань. У четвер увечері вона повернулася до виконання звичайних обов'язків і працювала у Віндзорському замку.

Останніми днями Єлизавета II відвідала низку заходів, зокрема, відкрила Глобальний інвестиційний саміт у Віндзорському замку у вівторок ввечері. Раніше того ж дня вона провела дві аудієнції по відеозв'язку з послами Японії та ЄС.

Читайте також: Британська королева відмовилася від звання

Схожі новини