Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Зеленський – це не Голобородько, а професійний брехун"

  • 19.10.2021, 11:43
  • 1 160

Українці шоковані, що Зеленський насправді виявився цинічним і жадібним багатієм, який не платить податки та військовий збір, має вілли в Італії, квартири в Лондоні та окупованому Криму, десятки мільйонів схованих доларів

Про це з трибуни Верховної Ради заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

Артур Герасимов
Артур Герасимов

«Зеленський — це не Голобородько, а професійний брехун, причетний і до державної зради, і до можливого відмивання через офшори вкрадених коштів, і до ухиляння від сплати податків, і до фінансування тероризму», — зазначає Герасимов.

«Нинішня енергетична криза почалася, коли влада взялась нищити енергетичну незалежність від Росії. За 2 роки влада Зеленського заплатила Кремлю більше 3 мільярдів доларів за вугілля та електроенергію. Хіба подібна торгівля з агресором не мала б розслідуватись в Генпрокуратурі? А хіба фінансування тероризму чи то кумом, чи то сватом Зеленського з державного банку — це не злочин?», — зауважує Герасимов.

«Але правоохоронці ігнорують навіть явку з повинною Зеленського, який зізнався у державній зраді. Бо особисто попередив Лукашенка про вагнерівців на території Білорусі ще ДО їх затримання. З цього зізнання виходить, саме Зеленський злив ворожим спецслужбам секретну інформацію, зірвавши операцію», — говорить Герасимов.

«В інших країнах через опубліковані міжнародними журналістами матеріали повним ходом ідуть розслідування, відставки та імпічменти. Тільки в нас правоохоронці заплющують на все очі», — наголошує Герасимов.

«Але для Зеленського винна не власна некомпетентність, винна не власна корупція, винен не Путін, винен хто? „Товариш Петро“. І ми це чуємо вже два з половиною роки», — резюмує Герасимов.

Читайте також: Зеленський живе у своїй «бульбашці», а країна — у своїй

Схожі новини