Передплата 2024 «Добрий господар»

Стерненко звернувся до журналістів щодо анонімної експертизи на користь "тітушок" в його справі

  • 25.09.2021, 14:35
  • 549

Український громадський діяч Сергій Стерненко оприлюднив звернення до журналістів

Стерненко просить бути обачними в поширенні позиції сторони обвинувачення у справі про його необхідну оборону від «тітушок» й уникати однозначності та категоричності на користь нападників в інформуванні про хід судових засідань, передає Еспресо.TV.

Йдеться, зокрема, про поширену учора, 24 вересня 2021 року, новину, з посиланням на судово-медичну «експертизу», проведену не названим фахівцем. Отриманий в такий спосід «висновок», наголошує Сергій Стерненко, є «антинауковою маячнею, на підставі якої орли Венедіктової будуть просити дати мені 15 років (позбавлення волі — ред.)».

«Допитувати експертів Київського міського бюро судово-медичної експертизи Зосіменка та Михайленка. Експерти підтвердили, що для написання висновку вони залучили невстановлену особу, даних якої навіть нема у висновку (що вже ставить хрест на її допустимості)», — розповідає Стерненко.

«Зичу вам ніколи не опинятись на моєму місці та не захищати не тільки своє життя від виродків, що йдуть тебе вбивати, а й свою репутацію від „журналістів“, які цим виродкам вирішили допомогти», — підсумовує громадський діяч.

Читайте також: ЗМІ: Нацполіція працює в посиленому режимі, кортеж президента посилено

Схожі новини