Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Домівці врятованих тварин — благодійний ярмарок

“Фішка” заходу — сумки ручної роботи, на яких є лозунги щодо захисту братів наших менших: “Не турбуй тварин”, “Не вбивай тварин”...

У суботу, 25 вересня, у Домівці врятованих тварин, що у парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 24) стартував Осінній благодійний ярмарок. Ярмарок триватиме два дні і його ключова місія — закликати усіх захищати братів наших менших, бути милосердними і не забувати про благодійність. Ярмарок відвідала журналістка «ВЗ».

Фото автора
Фото автора

Вхід на ярмарок безкоштовний, але там збирають гроші на порятунок тварин домівки, які потребують лікування, реабілітації. Відвідувачі кидають у скриньку по 100−500 гривень.

Фото автора
Фото автора

Тут є зона, де можна смачно перекусити осінніми смаколиками, а для дітей — зона для майстер-класів. Атмосфера на ярмарку позитивна, переважно зібралася публіка, якій не байдужі тварини: волонтери, благодійники, громадські активісти…

Фото автора
Фото автора

«Домівка врятованих тварин — це місце де знайшли свій прихисток тварини, які постраждали від рук людей, — каже у коментарі для „ВЗ“ керівник Домівки врятованих тварин, голова правління фонду „Еко-захист“, волонтер Орест Залипський. — Осіннім ярмарком вкотре хочемо привернути увагу до болючої проблеми жорстокого поводження з тваринами. Це не перша акція на цю болючу тему… На ярмарку продаємо сумки з полотна ручної роботи із лозунгами: „Не турбуй тварин“, „Не вбивай тварин“… Такі сумки коштують 350 гривень. Їх виготовляє наша волонтерка Анна, яка співпрацює з Домівкою врятованих тварин».

Фото автора
Фото автора

Зауважила, відвідувачі охоче купують еко-сумки, а також картини із зображенням тварин. Ціна картин — від тисячі гривень.

Читайте також: Найбільше мріяла погуляти на весіллі доньки і дочекатися внуків

Схожі новини