Передплата 2024 ВЗ

Рябошапка порівняв події в Україні з епізодами в серіалі «Слуга народу»

  • 25.09.2021, 10:34
  • 368

У серіалі «Слуга народу» є багато цікавих сюжетів, які знаходять відображення в сучасному житті

У серіалі «Слуга народу» є сюжети, які знаходять відображення в сучасному житті. Про це в студії передачі «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна» сказав колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, повідомляє «Главком».

«У серіалі „Слуга народу“ є багато цікавих сюжетів, які знаходять відображення в сучасному житті. Зараз фактично ми проживаємо серії, певні епізоди з цього серіалу. Тому дуже важливо цей серіал передивитися всім», — порадив Рябошапка.

Колишній генеральний прокурор переповів два епізоди з серіалу, які навели його на думку провести аналогії з політичними реаліями в Україні за президенства Володимира Зеленського.

«Одна з серій говорить про те, що президент хотів проводити прозорі конкурси на посади на державну службу, але ці конкурси не вдались і тому президент вирішив віддати посади людям, яких він знає особисто, які є близькі і ним перевірені», — розповів Рябошапка.

«Інша історія, 20 серія, це боротьба з олігархами. Президент намагається подолати олігархічний устрій економіки, олігархи шаленіють, вони не знають, як цьому протидіяти, але президент не здається», — додав ексгенпрокурор.

Читайте також: Голова Венеційської комісії зацікавився текстом закону про олігархів

Схожі новини