Передплата 2024 «Добра кухня»

Відома причина смерті актора серіалу "Секс і місто"

  • 24.09.2021, 16:40
  • 995

Віллі Гарсон — актор, відомий за ролями в серіалах "Секс і місто" та "Друзі" — помер у 57 років. Його невістка розкрила причину смерті

Про це йдеться в некролозі, опублікованому американською газетою The New York Times.

Як сповіщалося, ЗМІ повідомили про те, що актор помер 22 вересня.

Згодом це підтвердив в Instagram його син Нейтан.

Причину смерті спершу не називали. Пізніше його невістка Ніна Тасслер повідомила, що Віллі Гарсон помер від раку підшлункової залози.

Віллі Гарсон народився в 1964 році в містечку Хайленд-Парк в Нью-Джерсі. В юнацтві вивчав театральне мистецтво у Весліанському університеті та отримав ступінь магістра вишуканих мистецтв в Єльській школі драми. Після закінчення навчання Гарсон почав зніматися у серіалах в епізодичних ролях.

За 34 роки акторської кар’єри Віллі зіграв понад 75 ролей в кіно і на телебаченні, серед яких — «Білий комірець», «Друзі», «Твін Пікс», «Секретні матеріали», «День бабака», «Бути Джоном Малковичем», «Маленький Манхеттен» та інші. Останні ролі Віллі зіграв у 2020 році у фільмах «Чарівний табір» та The Bellmen.

У популярному серіалі HBO «Секс і місто» він зіграв талановитого агента Стенфорда, дотепного і стильного кращого друга Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер).

Він також виконав роль у фільмах франшизи «Секс і місто» і «Секс і місто — 2», а нещодавно знімався в продовженні серіалу.

Примітно, що Гарсон ніколи не був одружений. З 2009 року самостійно виховував сина. Коли він всиновив Нейтана, хлопчикові було 7 років.

Читайте також: З'явився перший трейлер нового серіалу «Секс і місто»

Схожі новини