Передплата 2024 ВЗ

У Дів успіх у коханні: гороскоп на тиждень

  • 27.09.2021, 10:00
  • 502

Гороскоп з 27 вересня по 3 жовтня

ОВЕН. У вівторок — середу варто зайнятися чи­мось новеньким. Будьте оригінальні і неперед­бачувані. З п’ятниці обмежте ділову активність, займіться домашніми справами. Вихідні — хороший час для починань у різних галузях. Сприятливі дні: 29 ве­ресня. Несприятливі дні: 30 вересня.

ТЕЛЕЦЬ. У середині тижня відмовтеся від авантюрних заходів, інакше опинитеся в програші. Друзі допоможуть розплутати складні ситуації. Звертайтеся до них по допомогу без сорому. Наприкінці тижня скиньте звичний темп, від­ключіться від суєти, подивіться на себе і на інших більш об’єктивно. Сприятливі дні: 1, 3 жовтня. Несприятли­ві дні: 29 вересня.

БЛИЗНЮКИ. У вівторок — середу сприятли­вий час навчитися чогось нового, оригінально­го. Можлива поява людей, які стануть вам дуже близькі. До кінця тижня навалиться маса дріб­них справ, і з ними чимало мороки. Сприятливі дні: 29 вересня, 2, 3 жовтня. Несприятливі дні: 28, 30 верес­ня.

РАК. На початку тижня ви сміливо можете роз­раховувати на велику удачу. Однак не варто розслаблятися. Постарайтеся раціонально ви­користовувати хороший період, щоб досягти успіху в улюбленій справі. У ці дні настрій і самопочуття можуть виявитися не дуже веселими, але не сумуйте. Завдяки вашим особистим зусиллям ви багато чого досягнете. Сприятливі дні: 29 вересня, 1, 2 жовтня. Несприятли­ві дні: 3 жовтня.

ЛЕВ. З партнером по шлюбу вибудовуйте рівноправні стосунки, поважайте свободу та інтереси одне одного. Сприятливий час для заняття громадською діяльністю. До кінця тижня вас потягне на екстремальний відпочинок. Тут можна дати волю емоціям. Постарайтеся забути про справи, від­почивайте з задоволенням. Сприятливі дні: 3 жовтня. Несприятливі дні: 29 вересня.

ДІВА. На початку тижня на вас чекають успіх у коханні та удача у творчості. Будьте уважні до свого здоров’я. Робіть профілактичні проце­дури, дотримуйтеся режиму харчування. На­прикінці тижня постарайтеся запобігти сімейній сварці, будьте коректні і поблажливі одне до одного. Сприят­ливі дні: 29 вересня, 3 жовтня. Несприятливі дні: 28 вересня.

ТЕРЕЗИ. Будьте спокійні і розважливі у розв’язанні домашніх негараздів. Зараз хо­роший момент для укладення довгострокових творчих спілок, а також для початку справ, в яких ви проявилися по-новому, несподівано для себе і оточу­ючих. У вихідні достатньо часу постарайтеся провести зі своєю половинкою. Сприятливі дні: 29 вересня. Не­сприятливі дні: 3 жовтня.

СКОРПІОН. У середині тижня ви можете до­зволити собі розслабитися. Займіться улю­бленою справою, поспілкуйтеся з дітьми. Можливо, вас запросять на романтичну вечерю. У ви­хідні подбайте про своє здоров’я, займіться спортом, фізкультурою, ведіть здоровий спосіб життя. Спри­ятливі дні: 1, 3 жовтня. Несприятливі дні: 29, 30 ве­ресня.

СТРІЛЕЦЬ. Спілкуйтеся, зустрічайтеся з дру­зями, родичами. Ви дізнаєтеся багато ціка­вого. Ймовірні несподівані знайомства. У се­редині тижня вам доведеться займатися кількома справами одночасно. Доведеться зануритися в побут з головою. Втім, ви з усім легко впораєтеся. Сприятли­ві дні: 29 вересня, 2, 3 жовтня. Несприятливі дні: 28, 30 вересня.

КОЗЕРІГ. У середині тижня знайдіть можли­вість поспілкуватися з близькими родича­ми. Вдалими будуть короткотривалі відря­дження. Не довіряйте чуткам і пліткам. У потрібний момент до вас прийде необхідна інформація. Спри­ятливі дні: 1 жовтня. Несприятливі дні: 30 верес­ня.

ВОДОЛІЙ. У понеділок вам варто приділити час плануванню справ на найближчий час. Критич­но оцініть свої сили і можливості. Ви можете за­йняти лідируючі позиції завдяки своїм нестандартним поглядам на проблеми і неординарним підходам при їх вирішенні. У вихідні вас захопить вітер мандрів. Поїзд­ка запам’ятається надовго. Сприятливі дні: 3 жовтня. Несприятливі дні: немає.

РИБИ. Наприкінці тижня вас зацікавить пси­хологія і філософія. Поглибивши свої знання у цих науках, станете краще розуміти те, що відбувається навколо. У вихідні постарайтеся розум­но розпорядитися своїми матеріальними засобами. Сприятливі дні: 3 жовтня. Несприятливі дні: 28 ве­ресня.

Схожі новини