Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 15 по 21 квітня 2024 року

  • 15.04.2024, 07:00
  • 1 351

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Можна починати пошу­ки улюбленої справи. Не­має сумнівів, ви її знайдете! Перестаньте ставити до людей за­надто високі вимоги, інакше поруч з вами ніхто не залишиться. Нама­гайтеся якомога частіше робити перший крок.

ТЕЛЕЦЬ

Чудова новина для тих Тельців, хто чекав на зміни у житті, — вони настануть. Для біль­шості представників знака зміни виявляться сприятливими. Саме час будувати плани і думати про те, як їх реалізувати. Будьте обе­режні з побутовими приладами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки цього тижня ма­тимуть можливість реа­лізувати давні задуми. Тільки не поспішайте просити на стороні до­помоги у вирішенні фінансових пи­тань: вас можуть обдурити. Краще зверніться по підтримку до рідних.

РАК

Поки почуваєтеся на гре­бені хвилі, постарайте­ся зробити все по максимуму — це буде вашим «вкладенням» у благо­получне майбутнє. Надалі життє­ва ситуація буде швидко змінюва­тися, то створюючи вам проблеми, то допомагаючи з ними успішно впоратися.

ЛЕВ

Увесь ваш час і увагу буде присвячено особистому життю. На вас чекатимуть пристрас­ті - гарячі і такі, що вас закрутять. Важливо відкинути всі почуття, ви­рішуючи важливі питання. Якщо не знаєте, як вчинити, краще зверніть­ся за порадою до рідних.

ДІВА

Якщо хочете піднятися вгору кар'єрними схода­ми, займіться цим цього тижня. На­чальство налаштоване до вас при­хильно. Домашні справи на певний час доведеться закинути. Залиша­ється сподіватися, що близькі по­ставляться до цього з розумінням.

ТЕРЕЗИ

На роботі перед вами по­ставлять складні завдання. Беріться за їх вирішення з холод­ною головою, інакше удачі не ба­чити. Зараз у вашому житті можуть відбуватися дивні речі. Навчіться розпізнавати в них знаки долі і до­тримуйтеся їх.

СКОРПІОН

Цього тижня вам знадо­биться стресостійкість. Си­туацій, в яких ваші нерви будуть на межі, виявиться достатньо! По­дбайте про те, щоб хоча б удо­ма на вас чекали тиша і затишок. Будьте обережні, період травмо­небезпечний.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень не для суму. Безумовно, турбот зараз вистачає: ро­бота, сім'я, побут. Але якщо не візьмете себе в руки, долати труд­нощі буде набагато складніше. Після довгого дня намагайтеся відпочивати, тоді сил вистачить на все — і навіть з великим запасом.

КОЗЕРІГ

Фінансові питання вирішу­ватимуться не так легко, як вам би хотілося цього. Якщо гро­шей не вистачатиме, відкиньте гор­дість і попросіть у борг. Наприкінці тижня вас очікує далека поїздка. Ві­зьміть зі собою родину. Придумай­те, як провести час з користю.

ВОДОЛІЙ

Зайвих витрат у цей період вам не уникнути. І хоч вони і піднімуть настрій, але зменшать бюджет. Доведеться затягнути пояси. В особистому житті на вас чекають лише радісні дні. Кохана людина буде поруч, і буде готова виконувати всі ваші забаганки.

РИБИ

Готуйтеся до того, що на вас чекає багато контактів. Спілку­вання буде так багато, що вдома з близькими розмовляти вже не за­хочеться. На роботі можуть виник­нути спірні ситуації. Заради свого ж блага залишайтеся осторонь від усіх скандалів.

Схожі новини